Brudo Slaapkamers

Assortiment

Wij helpen u graag bij een goede nachtrust. Maak een keuze uit ons brede assortiment.

BRUDO Slaapkamers

Boxsprings

Bij Brudo Slaapkamers vindt u een ruim assortiment boxsprings, die naar eigen wens samen te stellen zijn. Boxsprings staan bekend om hun comfort en luxe uitstraling. Dit door de samenstelling van bedbodem, matras en topmatras. De bedbodem bestaat uit een gestoffeerde box met veren en in combinatie met het (gestoffeerde) matras ondersteund dit uw lichaam volledig. Het topmatras maakt de boxspring af en zorgt voor extra comfort.  

Een andere reden waarom men voor een boxspring kiest is de instap hoogte. Deze is namelijk vaak hoger dan die van een bed en maakt het gemakkelijker om in en uit te stappen. Daarnaast kunt u een boxspring volledig afstemmen op de stijl van uw slaapkamer door een keuze te maken uit verschillende hoofdborden, stoffen, kleuren en poten.

BRUDO Slaapkamers

Seniorbedden

Een seniorbed is een ledikant op comfort hoogte waardoor het in en uit bed stappen gemakkelijk wordt maakt. We hebben seniorenbedden in verschillende soorten en maten in onze collectie.  

Heeft u meer zorg nodig? Dan hebben wij ook een hoogwaardig modern zorgbed. Uit te breiden met allerlei opties, om u van alle gemakken te voor zien zonder een ziekenhuis sfeer mee te nemen naar uw slaapkamer. Wij informeren u graag naar alle mogelijkheden. 

BRUDO Slaapkamers

Deelbare bedden

Bij Brudo Slaapkamers hebben we een uitgebreide collectie deelbare bedden. Met een simpele handeling maakt u van het tweepersoonsbed twee aparte bedden. Gemakkelijk voor bij het opmaken van het bed en eenvoudig stofzuigen of dweilen onder het bed. In onze collectie hebben we verschillende modellen van een klassiek houten bed tot een modern bed in verfrissende kleuren.

Wilt u van alle gemakken voor zien zijn, combineer de deelbare bedden dan met een elektrisch verstelbare bodem. Kom langs in onze showroom en laat u informeren.

BRUDO Slaapkamers

Bedden

Voor de mooiste tweepersoonsbedden bent u bij Brudo Slaapkamers aan het goede adres. Binnen ons ruime assortiment van dit klassieke type bed vallen uiteenlopende stijlen. Verkiest u bijvoorbeeld een warme houten look of gaat u voor een strak modern bed. Daarnaast zijn de meeste bedden ook te verkrijgen in verschillende kleuren.

Waar bedden vroeger een standaard maat hadden zijn er tegenwoordig vele maten mogelijk. Niet alleen in de lengte maar ook in de breedte heeft u bij ons keuze uit verschillende maten. Ontdek het allemaal in onze winkel. 

BRUDO Slaapkamers

Matrassen

De keus in matrassen is enorm groot omdat zo’n keuze heel persoonlijk is en afhankelijk van vele factoren. Denk daarbij aan type matras, lighouding, eventuele fysieke klachten, type matras drager en uw wensen. Een goed matras is ontzettend belangrijk voor uw nachtrust en daarom helpen we bij Brudo slaapkamer u graag met deze keuze.  

In onze teststudio hebben wij verschillende showmodellen zodat u de matrassen uitgebreid kunt vergelijken en proefliggen. Kom langs in onze winkel in Doetinchem en ervaar het zelf.

BRUDO Slaapkamers

Topmatrassen

Een topmatras, ook wel een topper genoemd, legt u bovenop uw gewone matras in bed of boxspring. Zo creëert u een heerlijk slaapcomfort en verlengt u de levensduur van uw matras. Een topper kan op elk type matras en zorgt voor extra comfort. Gezien toppers veel minder dik zijn dan gewone matrassen is het aan te raden om een passende molton en hoeslaken aan te schaffen. Zo houdt u uw bed heerlijk fris.

Topmatrassen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zodat hij perfect aan sluit bij uw slaapwensen. Ook voor het uitgebreid vergelijken en proefliggen van toppers bent u van harte welkom in onze teststudio.

BRUDO Slaapkamers

Kasten

De slaapkamer is vooral de plek waar u slaapt. Dat begrijpen we bij Brudo Slaapkamers heel goed. Om uw slaapkamer aan te laten sluiten op al uw eisen en wensen, hebben we ook een breed assortiment kasten. Denk bijvoorbeeld aan een kledingkast die past bij uw stijl en waar u naast uw kleding ook nog plek heeft voor handdoeken en beddengoed.

Naast kledingkasten in diverse modellen en maten, vindt u bij ons ook een collectie nachtkastjes. In de stijl van uw net aangeschafte bed of veelzijdig voor bij elk type. Op zoek naar meer slaapkamer meubelen zoals een commode? kom langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden.