Brudo Slaapkamers

Over ons

Over Brudo Slaapkamers

Bij Brudo slaapkamer voorzien wij u graag van het beste slaapadvies. Dit doen we al sinds 1975 met veel passie. In ons brede assortiment hebben wij een mix van topmerken en private-label waardoor wij u de beste prijs en kwaliteit kunnen garanderen. In onze teststudio aan de Terborgseweg in Doetinchem hebben wij een grote collectie bedden, boxsprings en (top)matrassen staan. Hier kunt u uitgebreid vergelijken en proefliggen zodat u naar huis gaat met een bed dat perfect past uw wensen.

Wij vinden dat u moet kunnen vertrouwen op een goede service en dat doen we niet alleen met het geven van het beste slaapadvies. Wanneer u een product bij Brudo slaapkamers besteld, wordt deze op afspraak bij u thuis bezorgd en vakkundig gemonteerd. Loopt u hierna tegen een probleem aan, dan zoeken wij met u naar een passende oplossing. De keuze in bedden en toebehoren is groot en daarom staan wij voor u klaar in onze winkel aan de Terborgseweg.

Brudo Slaapkamers

Een comfortabel bed en het juiste matras kunnen het verschil maken voor een goede nachtrust.
Dat begrijpen wij als geen ander. Loop daarom bij ons binnen om het bed van uw dromen te testen.

Maak een afspraak

Inloopservice

Een goede nachtrust is belangrijk voor uw gezondheid en het dagelijks functioneren. Weet u niet welk bed of matras geschikt is voor uw persoonlijke situatie? Maak dan gebruik van onze inloopservice om het bed of de matras van uw dromen te testen. 

U kunt in de winkel verschillende type bedden en boxsprings uitproberen. Hiermee ervaart u zelf de verschillen tussen de bedbodems, matrassen en toppers. Zorgt u er wel voor dat u de tijd heeft om dit rustig te ervaren. Zeker weten dat wij alle tijd voor u hebben tijdens de inloopservice? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

LOCATIE

Bezoek onze winkel

Doetinchem

Terborgseweg 53,

7001 GN