Brudo Slaapkamers

Accessoires

Wij helpen u graag bij een goede nachtrust. Maak een keuze uit ons brede assortiment.

BRUDO Slaapkamers

Dekbedden

In ons assortiment vindt u verschillende soorten dekbedden, elk verkrijgbaar in enkel of 4-seizoenen uitvoering. Ideaal voor de wisselende temperaturen in Nederland. Wissel de delen eenvoudig of voeg samen en kruip in de winter onder een heerlijk warm dekbed. Vergeet ook niet te kijken naar de juiste maat. Een dekbed valt altijd breder uit dan uw bed, zowel bij een eenpersoons als een tweepersoonsdekbed.

Of u nu op zoek bent naar een warm wollen dekbed, een luchtig donzen dekbed, een ademend bamboe dekbed of een eenvoudig synthetische dekbed: bij Brudo Slaapkamers vindt u het allemaal.

dekbedden - accessoires - Brudo Slaapkamers

BRUDO Slaapkamers

Kussens

Voorkom nek-en rugklachten door het aanschaffen van een goed hoofdkussen die uw hoofd ondersteuning biedt. Kussen zijn in verschillende maten, vormen en materialen verkrijgbaar dus wat is nu het goede kussen? Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals uw postuur, lighouding, matras type en natuurlijk ook uw persoonlijke voorkeur. Immers vindt niet iedereen hetzelfde prettig.

Bij Brudo slaapkamers hebben wij een ruim assortiment aan hoofdkussens. Kom langs in onze showroom in Doetinchem en onze medewerkers geven u graag een passend advies.

BRUDO Slaapkamers

Beddengoed

Ook beddengoed draagt, naast een goed bed en matras, bij aan de kwaliteit van uw nachtrust. Uw bedlinnen moet ventileren maar ook lekker zacht zijn. Niet onbelangrijk is de stijl. Hoeslakens zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en met de mooiste dekbedhoezen maakt u van uw bed het perfect plaatje.

Hoeslakens, moltons en dekbedhoezen nodig? Wij hebben een luxe collectie slaaptextiel in ons assortiment. Echter door de steeds veranderende voorraad zijn deze niet online te bestellen. Kom even langs in de winkel in Doetinchem of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

BRUDO Slaapkamers

Bezoek onze teststudio

De keus in matrassen en bedbodems is enorm groot. Daarnaast is zo’n keuze heel persoonlijk en afhankelijk van vele factoren. Denk daarbij aan de lighouding, fysieke klachten en het type matrasdrager. Wij helpen u graag met een eerlijk en betrouwbaar slaapadvies. 

In onze teststudio kunt u uitgebreid vergelijken en proefliggen.